Avosylin Asumispalvelut Oy

Me Avosylin yhtymässä uskomme, että lapsen etu on kasvaa perheessä:
ensisijaisesti omassa perheessä tai toissijaisesti sijaisperheessä.
Aina tämä ei ole kuitenkaan mahdollista.

 

Avosylin Asumispalvelut Oy tarjoaa paikan haastavasti oireileville lapsille, jotka tarvitsevat kuntoutuakseen vahvemmin resursoitua ympäristöä.  Yhtymässämme on yli kymmenen vuoden kokemus avohuollon sekä perhehoitopalveluiden kehittämisestä ja tuottamisesta. Hyödynnämme hankkimaamme erityisosaamista ja käyttämiämme työskentelymalleja myös erityistä tukea tarvitsevien lasten laitosympäristössä.

Myllärin erityisyksikkö

Lohjalla sijaitseva Myllärin lastensuojelulaitos on seitsenpaikkainen Avosylin Asumispalvelut Oy:n ylläpitämä lastensuojelun erityisyksikkö, jonka toiminta on tarkoitettu huostaanotetuille tai avohuollon sijoituksessa oleville 7 – 12 vuotiaille lapsille. Myllärissä hoidetaan psyykkisesti vaativasti oireilevia lapsia, jotka eivät ole sairaalahoidon tarpeessa.

Olemme koko yhtymänä sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin sekä luontoavusteisiin toimintamalleihin, jotka näkyvät myös Myllärin arjessa. Pyrimme tarjoamaan lapsille toiminnallisen, turvallisen sekä yhteisöllisen kasvuympäristön.

Myllärissä työskentelee moniammatillinen 10 hengen tiimi kodinhoitajineen. Teemme tiivistä yhteistyötä kunnan oman sosiaalitoimen ja vastuusosiaalityöntekijöiden kanssa, myös lapsen muu hoito- ja tukiverkosto on olennainen osa sidosryhmätyöskentelyämme. Työskentelymme tukena toimii sekä konsultoiva psykologi että lääkäri.

Toimintamme käynnistyy 1.1.2021 - voit tiedustella jo vapaita paikkoja.

Ota yhteyttä!

Paula Stenman
Myllärin johtaja
050 327 7541

Katja Halonen
Sijaishuoltopalveluiden johtaja
044 565 3101