Avosylin Asumispalvelut Oy

Me Avosylin yhtymässä uskomme, että lapsen etu on kasvaa perheessä:
ensisijaisesti omassa perheessä tai toissijaisesti sijaisperheessä.
Aina tämä ei ole kuitenkaan mahdollista.

 

Avosylin Asumispalvelut Oy tarjoaa paikan haastavasti oireileville lapsille, jotka tarvitsevat kuntoutuakseen vahvemmin resursoitua ympäristöä.

Yhtymässämme on yli kymmenen vuoden kokemus avohuollon sekä perhehoitopalveluiden kehittämisestä ja tuottamisesta. Hyödynnämme hankkimaamme erityisosaamista ja käyttämiämme työskentelymalleja myös erityistä tukea tarvitsevien lasten laitosympäristössä. Katso esittelyvideo tästä

Myllärin erityisyksikkö

Lohjalla sijaitseva Myllärin lastensuojelulaitos on seitsenpaikkainen Avosylin Asumispalvelut Oy:n ylläpitämä lastensuojelun erityisyksikkö, jonka toiminta on tarkoitettu huostaanotetuille tai avohuollon sijoituksessa oleville 7 – 12 vuotiaille lapsille. Myllärissä hoidetaan psyykkisesti vaativasti oireilevia lapsia, jotka eivät ole sairaalahoidon tarpeessa.

Olemme koko yhtymänä sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin sekä luontoavusteisiin toimintamalleihin, jotka näkyvät myös Myllärin arjessa. Pyrimme tarjoamaan lapsille toiminnallisen, turvallisen sekä yhteisöllisen kasvuympäristön. Lue lisää luontoavusteisuuden tutkimustuloksista.

Myllärissä työskentelee moniammatillinen 12 hengen tiimi kodinhoitajineen. Lue tästä ruokaideologiastamme.  Teemme tiivistä yhteistyötä kunnan oman sosiaalitoimen ja vastuusosiaalityöntekijöiden kanssa, myös lapsen muu hoito- ja tukiverkosto on olennainen osa sidosryhmätyöskentelyämme. Työskentelymme tukena toimii sekä konsultoiva psykologi että lääkäri.

Ota yhteyttä!

Avosylin Asumispalvelut Oy, Myllärin yksikkö
Myllärinkatu 3, Lohja


Paula Stenman

Myllärin johtaja
050 327 7541
paula.stenman@avosylin.fi

Myllärin päivystyspuhelin 050 551 2993
Myllärin reissupuhelin 050 551 2996
Myllärin perhetyöntekijä 050 551 2994

 

Katja Halonen
Avosylin Asumispalvelut Oy
Sijaishuoltopalveluiden johtaja
044 565 3101
katja.halonen@avosylin.fi