Tarjoamme laadukkaan palvelujatkumon sosiaali­huollon palveluista lasten­suojelun vahvasti tuettuun sijaishuoltoon. Me emme pelkää haasteita – otamme ne vastaan avosylin!

Ajankohtaista

Turvallisen ja rakastavan lapsuuden puolesta monimuotoisen rakkauden keinoin ❤️

21.11.2023

Me Avosylin yhtymässä olemme sitoutuneet työskentelemään rakastavan ja turvallisen lapsuuden puolesta. Rakastava ja turvallinen lapsuus…

Miten lapselle löytyy juuri se oikea perhe?

23.10.2023

Etsinnässä hyvä perhe Perhehoidon ammattilaisen työn tähtihetkiä on soittaa perhehoitajalle eräs merkityksellinen puhelu. Puhelu on…

Tapahtumat

 

Ajankohtaiset tapahtumat ja koulutukset.

Katso kaikki artikkelit

Neljä Astetta on tuottanut lasten­suojelun vaihtoehto­palveluja avo-, sijais- ja jälki­huollon asiakkaille jo vuodesta 2005. Asiakkaitamme ovat lasten­suojelun piirissä tai huostaanotto­uhan alla olevat lapset, nuoret ja heidän perheensä sekä kodin ulko­puolelle sijoitetut kotiutettavat lapset ja nuoret perheineen.

www.4astetta.fi

Lue lisää!

PKS:n perhe­hoito nojautuu laadukkaan perhe­hoidon periaat­teisiin, joissa laadukkaan perhe­hoidon tekijät on avattu lapsen, perhe­hoitajan sekä PKS:n työn­tekijän näkö­kulmasta. Yksi tärkeim­mistä arvoistamme on turvallisuus, joka läpi­leikkaa palvelumme prosessit aina perhe­hoitajien arvioin­nista sijoitus­prosessiin sekä perhe­hoitajien tuesta lapsen kanssa työskentelyyn.

www.perhehoitokumppanit.fi

Lue lisää!


Vuodesta 2000 alkaen laadukkaita laitoshoidon palveluita tarjonnut Pallo-kodit liittyi kesällä Avosylin yhtymään ja täydentää nyt sijaishuollon palveluitamme! Pallo-kodit tarjoaa 6-18-vuotiaille huostaanotetuille lapsille kodinomaisen, turvallisen ja rakastavan kodin, jossa eletään tavallista ja hyvää arkea. Kaiken keskiössä on yksilöllisyyttä korostava yhteisöllisyys. Pallo-kotien toiminta-ajatus on syntynyt vahvasta halusta tehdä asioita toisin.

www.pallo-kodit.fi