Etusivutesti

PKS:n perhe­hoito nojautuu laadukkaan perhe­hoidon periaat­teisiin, joissa laadukkaan perhe­hoidon tekijät on avattu lapsen, perhe­hoitajan sekä PKS:n työn­tekijän näkö­kulmasta. Yksi tärkeim­mistä arvoistamme on turvallisuus, joka läpi­leikkaa palvelumme prosessit aina perhe­hoitajien arvioin­nista sijoitus­prosessiin sekä perhe­hoitajien tuesta lapsen kanssa työskentelyyn.

www.perhehoitokumppanit.fi
Lue lisää!

Neljä Astetta Oy on tuottanut lasten­suojelun vaihtoehto­palveluja avo-, sijais- ja jälki­huollon asiakkaille jo vuodesta 2005. Asiakkaitamme ovat lasten­suojelun piirissä tai huostaanotto­uhan alla olevat lapset, nuoret ja heidän perheensä sekä kodin ulko­puolelle sijoitetut kotiutettavat lapset ja nuoret perheineen.

www.4astetta.fi
Lue lisää!

Avosylin Facebook

19 hours ago
Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimia: Suomeen julistetaan perherauha | A-klinikkasäätiö

Monissa perheissä jännitteet uhkaavat purkautua koronaviruksen aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi. Siksi Suomeen julistetaan perherauha.

3 days ago
Lastensuojelun Keskusliitto

Tänään Japanista tulee 59. maa, joka kieltää kuritusväkivallan 🙌 Asenteista ja tiedosta huolimatta kuritusväkivaltaa käytetään edelleen, ... See more

1 week ago
Perhehoitokumppanit Suomessa Oy

Nyt on tärkeää saada täsmennettyjä ohjeita miten perhehoidossa toimitaan lastensuojelulain mukaan tapaamisissa, mutta samalla myös niin, että ... See more

JULKINEN VETOOMUS

Sosiaali- ja terveysministeriölle ja Terveyden- ja hyvinvoinninlaitokselle

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista ... See more

Avosylin Facebook-sivu