Koulutus- ja konsultaatio­palvelut

Osana kansainvälistä yhtymää olemme jatkuvassa vuoro­vaikutuksessa eri maiden sisaryhtiöidemme kanssa. Kansainvälisessä yhteisössämme toimintaamme auditoidaan ja kehitetään kaiken aikaa.

Lastensuojelu­palveluiden kriteerit ovat myös monessa muussa maassa paljon tiukemmat kuin Suomessa. Olemme sovittaneet näitä vaatimuksia suomalaiseen tapaan tehdä töitä ja käytössämme on uniikkeja toimintamalleja sekä työkaluja.

Toimintamme aikana meille on kerääntynyt lastensuojelutyöstä valtavasti kokemusta sekä näkemystä siihen, kuinka saada aikaan vaikuttavaa ja kustannustehokasta palvelua turvallisesti.

Avosylin on osa Key Assets yhtymää, jonka kanssa kehitämme aktiivisesti lastensuojelua, perhehoitoa ja tieteellistä tutkimusta. Oxfordin yliopistossa toimii kansainvälisen emoyhtiömme toisen perustajan, perhehoitaja Jan Reesin mukaan nimetty perhehoidon tutkimuskeskus Rees Centre http://reescentre.education.ox.ac.uk/research/

Avosylin tarjoaa useita koulutuspalveluita; laajemmista kehittämisprosesseista ammattilaisten ja perhehoitajien täydennyskoulutuspäiviin.

Koulutuspalvelut

Mentoroinnit ja työnohjaukset

Ota yhteyttä, niin muotoillaan teille sopiva kokonaisuus!

Koulutusjohtaja Jukka Sihlman
jukka.sihlman@avosylin.fi
050 442 1298