Palvelumme

Avosylin yhtymä tarjoaa helposti räätälöitäviä koulutuspalveluita aina laajemmista kehittämisprosesseista yksittäisiin täydennyskoulutuspäiviin saakka.  Erillisyhtiöidemme kautta saatavilla on myös laadukkaita avohuollon ja sijaishuollon palveluita. Lisäksi tarjoamme yksityishenkilöille lyhytterapiaa ja keskusteluapua.

Kansainvälisen emoyhtiömme Key Assetsin sekä suomalaisten erillisyhtiöidemme historia on pitkä. Toimintamme aikana meille on kerääntynyt lastensuojelutyöstä valtavasti kokemusta sekä näkemystä siihen, kuinka saada aikaan vaikuttavaa ja kustannustehokasta palvelua turvallisesti.

Osana kansainvälistä yhtymää olemme jatkuvassa vuoro­vaikutuksessa eri maiden sisaryhtiöidemme kanssa. Lastensuojelu­palveluiden kriteerit ovat monissa maissa paljon tiukemmat kuin Suomessa. Olemme päässeet sovittamaan näitä vaatimuksia suomalaiseen tapaan tehdä töitä ja muokanneet käyttöömme ainutlaatuisia toimintamalleja sekä työkaluja!

Kehitämme Key Assets yhtymässä aktiivisesti lastensuojelua, perhehoitoa ja tieteellistä tutkimusta. Oxfordin yliopistossa toimii kansainvälisen emoyhtiömme toisen perustajan, perhehoitaja Jan Reesin mukaan nimetty perhehoidon tutkimuskeskus Rees Centre http://reescentre.education.ox.ac.uk/research/

Tutustu palveluihimme:

Koulutuspalvelut
Mentoroinnit ja työnohjaukset
Lyhytterapia ja keskusteluapu

Ota yhteyttä!

Koulutusjohtaja Jukka Sihlman
jukka.sihlman@avosylin.fi
050 442 1298